Prezentacijske vještine: dr.sc. Ljerka Sedlan Konig

 
Pretraživanje
Vizualni elementi
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
Izrada efektnog plakata
Sam sadržaj stranice nije neposredno vezan za same prezentacijske vještine. Ipak, ova je stranica bitna iz razloga što ukoliko trebate održati neku prezentaciju, jedan od temeljnih zadataka biti će privući publiku. Stranica nudi savjete i naputke pri izradi letaka i plakata za poziv na prezentaciju.

Izrada vizualni elemenata istraživačkog rada
Koliko folija smije biti velika? Što sve smijemo staviti na foliju? Koliko teksta? Na koji način bi se trebao napraviti dizajn folija? Ovo su samo neka su od pitanja na koja ova stranica odgovara.

Odijelo čini čovjeka (muškarci)
Način oblačenja izražava osobu kao komunikatora. Kada uđete u dvoranu prvi puta, publika koju prije nikad niste sreli će već u prvih nekoliko minuta imati mišljenje o Vama i Vašim sposobnostima. Bez obzira kakva ste osoba i kakve su vaše prezentacijske sposobnosti, odjeća i govor tijela kažu prvu riječ

Uporaba projektora
Svjedoci smo kako projektori polako zamjenjuju stare folije u prezentacijama. No jesu li oni uistinu bolji? Stranica navodi prednosti i nedostatke uporabe projekata u prezentacijama.

Vizualni elementi prezentacije
Često čujemo da jedna slika govori više od tisuću riječi, što posebno treba imati na umu prilikom dizajniranja vizualnih pomagala za prezentaciju. Ova stranica daje smjernice za njihovu izradu.

Vodič za držanje vizualnih prezentacija putem folija/projektora
Opsežno štivo koje nas na odličan način uči osnovama držanja vizualnih prezentacija. Također olakšava izbor kada se treba odlučiti za čisto usmenu prezentaciju, a kada za vizualnu.

Stranica: 1
MONO Distance Learning
korisnik: zaporka: