Prezentacijske vještine: dr.sc. Ljerka Sedlan Konig

 
Pretraživanje
Općenito
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
Big Dog's Presentation Skills
Prezentiranje je način prenošenja ideja i informacija grupi ljudi. Stranica prikazuje i opisuje bitne elemente prezentacije te na kraju daje dvadesetak savjeta za uspješno prezentiranje.

Geste
Geste su refleksija govornikove osobnosti. Uporaba različitih gesta neće se svidjeti svima jednako u publici. No, svakako bi ih trebao upotrebljavati svatko tko želi biti dinamički govornik. Na stranici se nalazi šest pravila za uporabu gesta tijekom prezentacija.

Izrada prezentacije
Stranica opisuje prezentacijski proces od pripreme do završnog pozdrava.

Kako ne smijemo raditi prezentaciju
Dobro je znati što trebamo napraviti za dobru prezentaciju, no još je važnije znati što ne smijemo. Stranica nas upozorava na greške i propuste koji snižavaju kvalitetu prezentacija.

Osnovni savjeti za uspješnu prezentaciju
Stranica sadrži izuzetno korisne savjeta za pripremu i držanje prezentacije. Stranicu je izradilo Sveučilište Wisconsin-Madison.

Prezentacija izvještaja od 100 stranica
U rukama držite rad za čiju ste izradu trebali nekoliko mjeseci. U radu se nalaze brojna istraživanja i analize, grafovi i brojčani podaci. Nitko ne poznaje problematiku bolje nego Vi. No problem se javlja kada dobijete zadatak da u 10-15 minuta prezentirate Vaš rad. Stranica daje smjernice i savjete za izradu kvalitetne prezentacije u ovom konkretnom slučaju.

Prezentacijske vještine za buduće managere
Prezentacijske su vještine jedne od temeljnih vještina koje budući manager mora steći. Stranica na jedan pomalo teorijski način opisuje vrste i tehnike prezentiranja.

Priprema usmene prezentacije
Ova je stranica izrađena kako bi služila kao početnički vodič pri izradi usmene prezentacije. Smjernice se mogu upotrijebiti za razne vrste prezentacija, bilo da trebate formalni razgovor, malu kratku prezentaciju ili javnu raspravu.

WHPI metoda izrade prezentacije
Stranica opisuje originalnu metodu izrade prezentacija pod nazivom Why, How, Prove It. Ova metoda osigurava brzu pripremu prezentacija, pripremu prezentacija prilagođenih publici te izradu prezentacija koje se lako pamte.

Stranica: 1
MONO Distance Learning
korisnik: zaporka: